Kom med til Enhedslistens ungdomsfestival

IMG_1662.jpg

Vi gentager succesen fra sidste år - og vi vil gerne have dig med!

Vil du med til den sjoveste politiske festival i år? Vil du sammen med en masse andre unge diskutere, udvikle og lære en masse om politik? Vil du lære en masse andre unge venstreorienterede at kende? Vil du feste og have det sjovt i det bedste selskab?

Så tag dine venner med - og kom til Enhedslistens Ungdomsfestival 2018. I weekenden fra fredag den 11. til søndag d. 13. maj i Høje Taastrup skal vi:

Lave fede workshops om alt fra feminisme til klima og uddannelse - høre oplæg fra folketingsmedlemmer, synge sammen, forberede folketingsvalget, blive topskarpe debattører, hygge, feste og meget meget mere. I alt er programmet spækket med mere end 20 workshops og masser af taler fest og hygge. 

Det koster 50kr at deltage i hele weekenden - og vi betaler din transport til og fra Høje Taastrup. Du behøver ikke at være medlem af Enhedslisten eller SUF for at deltage. Det er også muligt, at deltage, selvom man ikke kan være med hele weekenden. 

Vi glæder os til at se dig!
Kh. Arrangørteamet - Steve, Mads, Frederik, Tamara, Didde, Clara, Jeppe, Laura, Mads, Mikkel, Sidsel, Cecilie, Ida og Mai

Program.jpg

HVORNÅR

May 10, 2018 at 5pm - May 12, 2018

HVOR

Høje Taastrup Gymnasium
Frøgård Allé 2
Taastrup 2630
Denmark
Kort og retningers

KONTAKT

Mai Villadsen ·

110 Svarer

Who's RSVPing

Kommer du?

Please check your e-mail for a link to activate your account.